Podzimní inspirace: E‑commerce day a Marketingový Škopek

Dne 12. 8. 2024

Sezóna těch nejlepších marketingových akcí je pomalu tady. Už v září se koná největší moravská e-commerce konference E-commerce day, na začátku října pak pořádáme legendární Marketingový Škopek. Uvidíme se?

 

Celodenní porce znalostí na E-commerce day

Šestý ročník E-commerce day, celodenní konference nejen pro e-shopy, se bude konat 21. září v hotelu Courtyard Mariott v Brně. Čekají vás přednášky, workshopy i partnerské stánky, kde získáte užitečné rady nebo začnete třeba nějakou tu novou spolupráci. A my jsme hrdým partnerem této tradiční akce.

E-commerce Day pokryje klíčová témata, která e-shopař může řešit. A koho uslyšíte mluvit? Mezi speakery vystoupí řada renomovaných odborníků, nebo třeba Tomáš Arsov, který se podělí o své zkušenosti s budováním značky. Od nás z In creative dorazí Michal Šíma s workshopem na téma „Jak nakopnout brand, když už vše bylo vymyšleno“. Celý den máte na výběr ze 2 souběžných programů na přednáškových stagí a spousty praktických workshopů. 

Ať už přijdete za vzděláním, networkingem nebo chcete strávit příjemný čas s lidmi z e-commerce komunity, svůj čas na E-commerce day využijete vždy smysluplně. E‒shopaři mají navíc vstupné zdarma, tak se neváhejte registrovat, dokud jsou volná místa.

 

2160x1268

Networking, pivo, diskuze, prostě Škopek

Do kalendáře si zaznačte i čtvrtek 3. října ‒ je to totiž večer Marketingového Škopku, který tentokrát pořádáme v nových a větších prostorách, abychom se tam všichni vešli.

Uvolněná atmosféra a pestrý program se letos potkají v Pivovaru HARRY v centru Brna. Přijďte se pobavit, rozšířit své obzory a sdílet zkušenosti s ostatními z oboru. Zapojit se můžete i do panelové diskuze s našimi hosty. Letos to budou Head of E-commerce společnosti BAUHAUS, Václav Ptáčník, a Jindřich Hovorka ‒ vedoucí marketingu BAUHAUS.

Tak co? Zajdete s námi na Škopek? Registrujte se, ať o vás víme a můžeme vás informovat o novinkách.

ZPĚT NA VÝPIS BLOGU chci nezávaznou konzultaci

Naše kompetence